Despre noi

Despre noi

UNILIFT - MOBY DICK

Suntem o companie în continua dezvoltare care este prezenta pe piața româneasca din 2011, dar cu un management B2B de peste 20 de ani, inca din 1999. Unilift se poziționează ca furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate in diferite domenii de activitate, avand parteneriate solide cu firme din industria constructiilor, automotiva, agricola, food, horeca, ferme de animale etc.

            Credem cu tarie in colaborarea pe termen lung cu partenerii nostri de afaceri, iar intre furnizorii nostri de renume international, se afla, din anul 2013, firma FRUTIGER –  MOBY DICK.  Moby Dick a fost lansat cu peste 30 de ani in urma de catre compania Frutiger. De atunci a pus in functiune peste 6000 de sisteme de spalare si control al prafului in peste 72 de tari.

instalatii mobydick home1

Partenerul elvetian FRUTIGER –  MOBY DICK  isi propune ca toate instalatiile si echipamentele furnizate sa fie in acord direct cu mediul, ideale pentru utilaje grele de mici si mari dimensiuni.

Datorita tehnologiei de spalare cu reciclare a apei, sistemele Moby Dick au o multime de beneficii suplimentare profitabile clientilor, dar si beneficii pentru mediul inconjurator.

Astfel, UNILIFT in colaborare cu brandul MOBY DICK, isi propune sa duca la un alt nivel perceptia asupra importantei igienizarii auto si a biosecuritatii mediului, in beneficiul

Instalatiile de spalare roti – sasiuri sunt utilizate in intreaga lume. O trecere a vehiculelor printr-un sistem de curatare si igienizare asigura accesul in drumurile publice, acestea fiind curate, conform reglementarilor rutiere europene in vigoare.

            Sistemele de spalare a rotilor, sasiurilor si caroseriilor sunt special concepute pentru a raspunde celor mai inalte pretentii ale  clientilor din diferite domenii de activitate. Acestea sunt utilizate in zonele santierelor de constructii, combinate metalurgice, cariere de piatra, mine de carbune, statii de betoane, statii de sortare, centre de reciclare sau depozitare deseuri, santiere navale, porturi, ferme agricole / de animale, dar si la intrarea in orase, pentru a pastra strazile curate.

            Instalatiile pe care le oferim sunt disponibile in varianta standard, dar si customizata, si pot fi utilizate pentru curatarea si igienizarea totala a rotilor de : camioane, cisterne, utilaje agricole, vehicule militare ( inclusiv senile / senilate ).

 

            Instalatiile anti-praf sunt, de asemenea, in variante standard si customizate, dupa dorintele clientilor. Acestea pot fi  de dimensiuni mici, medii sau mari, in functie de zona de acoperire si activitatea utilizatorului; pot fi fixe sau mobile, cu raza de actiune de pana la 60m lungime, pentru sporirea confortului termic si controlul emisiilor de praf.

            Sitemele anti-praf sunt proiectate pentru a functiona in cele mai grele conditii de lucru, sunt durabile, eficiente si usor de implementat. Aceste sisteme pot fi folosite in santiere, fabrici, zone de agrement / turistice, piete agro-alimentare, terase, piscine sau in cadul unor evenimente.

            Datorita inovatiilor in domeniu, aceste sisteme de suprimare a prafului si biosecuritate a mediului, determina standardul industriei in viitor.

Despre noi – Cum ne găsești offline?

Vino în showroom-ul Unilift și poți vedea echipamentele de care ai nevoie!

Zilnic, de luni până vineri, între orele 8-16, toată echipa Unilift este prezentă și implicată într-o misiune comună, aceea de a îți fi alături și de a te ghida conform nevoilor și cerințelor specifice pentru alegerea cea mai potrivită a echipamentelor.

Te așteptăm!

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Dărmănești, 605300, jud. Bacău

Parteneriatul cu noi – Atu-ul tău

Platforma shop.unilift.ro nu înlocuiește site-ul principal, ci vine în sprijinul tău, fiind un pas înainte pentru a facilita comenzile de produse de care ai nevoie rapid pentru a-ți soluționa nevoile tehnice de lucru.

Astfel, ne asigurăm că parteneriatul nostru de business este consolidat, atu-ul fiind că tu vei găsi și comanda foarte ușor echipamentele și accesoriile profesionale de care ai nevoie, într-o plaformă accesibilă.

Unilift – Partener pentru afaceri durabile

Echipa noastră crede cu tărie în colaborarea pe termen lung cu partenerii de afaceri.

Furnizori internaționali de top au încredere în echipa noastră, în viziunea noastră, cunoscând faptul că vrem să oferim plus-valoare clienților. De aceea, toate parteneriatele noastre cu clienții din România se bazează pe încredere, know-how, consultanță, branduri de top și service competent.

Prin experiența celor 8 ani de activitate de până acum, întreaga echipă a învățat ce înseamnă cu adevărat să mulțumești un client din domeniul tehnic, să aduci în piață un echipament profesional, eficient  și ușor de utilizat, dincolo de caracteristicile tehnice și de calitate care sunt pentru Unilift un standard important.

În prezent, echipa de specialiști Unilift asigură consultanță și echipamente profesionale dedicate domeniilor tehnice și industriale din România, acoperind prin portofoliul de produse 18 categorii de domenii – atașamente și accesorii pentru stivuitoare, echipamente, accesorii și soluții pentru cleaning, echipamente de sablare, echipamente acționate hidraulic, echipamente de logistică pentru depozitare, echipamente pentru stingerea incendiilor, echipamente pentru descarcerări și intervenții în situații de urgență, utilaje și echipamente pentru întreținerea drumurilor, instalații și echipamente pentru salubritate și canal, soluții pentru reciclare, rampe , lanțuri și sisteme de ridicare – ancorare mărfuri, utilaje multifuncționale, instalații de spălare roți – șasiuri, instalații anti-praf și anti-zgomot, echipamente și scule de lucru, echipamente speciale de protecție, piese de schimb. 

Unilift – experiență în domeniul tehnic industrial

Unilift este o firmă care răspunde nevoii pieței de echipamente și soluții tehnice profesionale, fiind ultima înființată din grupul de firme Ben-Jon și Tehnoholz, în 2011, după ani de experiență acumulați, atunci când printr-o analiză a pieței s-a constatat o cerere mare de piese pentru stivuitoare.

Universul tehnologiei și cel al industriilor sunt definite printr-o mare dinamică și sunt supuse în permanentă inovației, iar la Unilift, în tot acest timp s-a ținut pasul cu ceea ce înseamnă echipamente inovative, soluții complexe și de noutate, dezvoltare tehnologică, etc.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații și oferte de echipamente și accesorii profesionale din portofoliul Unilift, vă recomandăm să vizitați atât site-ul https://unilift.ro/, cât și platforma https://shop.unilift.ro/, sau să ne contactați la numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile.

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție. Îți mulțumim!