Product Filter

  Optiuni Anti-Praf

  Optiuni Anti-Praf

  Afișez toate cele 7 rezultate

  Sort by:
  Mod afisare:

  Remorca pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

  0
  Tunul dotat cu remorca va permite o posibilitate majora de a manipula si a transporta acest echipament cu usurinta. Astfel proiectele ce necesita un control asupra prafului in proiectele mici ca durata de timp pot fi acoperite cu usurinta. De asemenea remorca se poate inmatricula pentru transferarea tunului de control al prafului pe drumurile publice … Citeste mai departe Remorca pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
  lei0.00

  Set roti pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

  0
  Acest set de roti va permite mutarea tunului de particule in unitatea dumneavoastra fara eforturi mari. Totodata acest set previne scufundarea suportilor tunului in solurile moi.
  lei0.00

  Inelul duzeor segmentat pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

  0
  In cazul in care proiectul dumneavoastra nu are nevoie de o utilizare la cote nominale a tunului cu apa, pentru a injumatatii din gradul de umidificare puteti opta pentru segmentarea inelului cu duze. Divizarea inelului cu duze va poate oferi posibilitatea de a inchide manual jumatate din numarul de duze pentru a reduce cu 50% … Citeste mai departe Inelul duzeor segmentat pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
  lei0.00

  Mecanism de miscare verticala pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

  0
  Echiparea tunului cu un motor electric pentru miscarea pe verticala va permite sa ajustati elevarea tunului intr-un mod automat si fara efort. Tunul de control al prafului asigura o solutie profesionala de gestionat raspandirea necontrolata a particulelor rezultate ca urmare a proceselor tehnologice. Particulele fine de apa au drept scop inglobarea particulelor de praf pentru … Citeste mai departe Mecanism de miscare verticala pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
  lei0.00

  Supapa de inchidere a apei – MobyDick (optiune)

  0
  Supapa de inchidere a apei decupleaza tunul de la reteaua de apa cand pompa nu este in functiune. Aceasta va previni scurgerea apei.
  lei0.00

  Control de la distanta – MobyDick (optiune)

  0
  Cu aceasta optiune puteti controla de la distanta de pana la 400 metri tunurile antipraf.
  lei0.00

  Suport pentru ridicare in carlig – MobyDick (optiune)

  0
  Cu acest suport de prindere puteti manevra cu usurinta tunul cu un excavator sau macara.
  lei0.00

  Produse vizualizate recent

  Nu ai accesat inca nici un produs.