Product Filter

Optiuni

Afișez toate cele 19 rezultate

Sort by:
Mod afisare:

Remorca pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

0
Tunul dotat cu remorca va permite o posibilitate majora de a manipula si a transporta acest echipament cu usurinta. Astfel proiectele ce necesita un control asupra prafului in proiectele mici ca durata de timp pot fi acoperite cu usurinta. De asemenea remorca se poate inmatricula pentru transferarea tunului de control al prafului pe drumurile publice … Citeste mai departe Remorca pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
lei0.00

Set roti pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

0
Acest set de roti va permite mutarea tunului de particule in unitatea dumneavoastra fara eforturi mari. Totodata acest set previne scufundarea suportilor tunului in solurile moi.
lei0.00

Inelul duzeor segmentat pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

0
In cazul in care proiectul dumneavoastra nu are nevoie de o utilizare la cote nominale a tunului cu apa, pentru a injumatatii din gradul de umidificare puteti opta pentru segmentarea inelului cu duze. Divizarea inelului cu duze va poate oferi posibilitatea de a inchide manual jumatate din numarul de duze pentru a reduce cu 50% … Citeste mai departe Inelul duzeor segmentat pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
lei0.00

Mecanism de miscare verticala pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)

0
Echiparea tunului cu un motor electric pentru miscarea pe verticala va permite sa ajustati elevarea tunului intr-un mod automat si fara efort. Tunul de control al prafului asigura o solutie profesionala de gestionat raspandirea necontrolata a particulelor rezultate ca urmare a proceselor tehnologice. Particulele fine de apa au drept scop inglobarea particulelor de praf pentru … Citeste mai departe Mecanism de miscare verticala pentru tunul de control al prafului – MobyDick (optiune)
lei0.00

Supapa de inchidere a apei – MobyDick (optiune)

0
Supapa de inchidere a apei decupleaza tunul de la reteaua de apa cand pompa nu este in functiune. Aceasta va previni scurgerea apei.
lei0.00

Control de la distanta – MobyDick (optiune)

0
Cu aceasta optiune puteti controla de la distanta de pana la 400 metri tunurile antipraf.
lei0.00

Suport pentru ridicare in carlig – MobyDick (optiune)

0
Cu acest suport de prindere puteti manevra cu usurinta tunul cu un excavator sau macara.
lei0.00

Pompa aditionala – MobyDick

0
Pompa submersibila MobyDick mareste efectiv puterea de spalare a sistemelor prin debitul de 1800l pe minut. Aceasta a fost proiectata si dezvoltata de catre FRUTIGER pentru utilizarea modulara. Datorita acestei pompe apa din circuitul inchis este recirculata si refolosita pentru mai multe cicluri de spalare.
lei0.00

Set duze – MobyDick

0
Setul special de duze ideal cu pompe suplimentare va elimina chiar si cel mai dificil sol aflat intre rotile duble ale camioanelor. Acest noroi lipicos prins intre rotile duble ale camioanelor se indeparteaza foarte usor cu aceste jeturi puternice. Pentru cerintele dumneavoastra, cat si pentru consultatii va asteptam in zona de contact.
lei0.00

Furtun cu lance si suport – MobyDick

0
Furtun cu lance si suport MobyDick pentru utilizarea ocazionala la spalatul vehiculelor.
lei0.00

Rezervor suplimentar – MobyDick

0
 Rezervoarele MobyDick de reciclare sunt disponibile în diverse dimensiuni și modele. Acestea pot fi golite cu un excavator sau la cerere pot fi dotate cu sistem rulant de eliminare a noroiului.
lei0.00

Sistem dozare lichid floculant – MobyDick

0
Pentru a mentine claritatea apei, sistemul de dozare a agentului floculant injecteaza automat o cantitate prestabilita de lichid in apa colectata pentru reciclare.
lei0.00

Separator de ulei – MobyDick

0
 Separatorul de ulei din otel inoxidabil poate fi montat in rezervorul de reciclare pentru a fi separat de apa.
lei0.00

Container izolat – MobyDick

0
Container izolat, incalzit pentru panoul de control dar si pentru sistemul de dozare a agentului floculant. Protejeaza echipamentul de inghet si vandalism.
lei0.00

Sisteme de protectie – MobyDick

0
Sisteme de protectie – MobyDick Balustrada galvanizata pentru rezervorul de recilare a apei si o scara de acces pentru pompa maresc siguranta personalului ce se ocupa de mentenanta.
lei0.00

Protectie anti-inghet – MobyDick

0
Protectie anti-inghet – MobyDick formata dintr-un cablu termic controlat prin termostat si un comutator ce poate fi reglat la intervale de timp pentru porni / opri sistemul de eliminare a noroiului (conveyor – banda rulanta transportatoare de material).
lei0.00

Sistem control trafic – MobyDick

0
Sistemul de control cu semafor si bariera va ofera posibilitatea de a gestiona in mod eficient intreaga capacitate a instalatiei MobyDick pentru a asigura o spalare optima a rotilor la camioane.
lei0.00

Sistem umectare si dezinfectie – MobyDick

0
Sistemul de umectare va ajuta la umidificarea prafului aflat pe camioanele de transport chiar la unitatea de spalare a rotilor.
lei0.00

Sistem pentru clatire si palare superioara – MobyDick

0
Sistemul pentru clatire MobyDick este format din duze montate pe fiecare parte a zonei de iesire pentru a mentine curatenia unitatii de spalare a unitatii de spalare a rotilor de camioane. Acest sistem suplimentar asigura indepartarea completa a tuturor particulelor prezente in urma spalarii de pe rotile vehiculelor. Impreuna cu sistemul de spalare cu jeturi … Citeste mai departe Sistem pentru clatire si palare superioara – MobyDick
lei0.00

Produse vizualizate recent

Nu ai accesat inca nici un produs.