Product Filter

  Optiuni Instalatii Spalat Roti

  Optiuni Instalatii Spalat Roti

  Afișez toate cele 13 rezultate

  Sort by:
  Mod afisare:

  Supapa de inchidere a apei – MobyDick (optiune)

  0
  Supapa de inchidere a apei decupleaza tunul de la reteaua de apa cand pompa nu este in functiune. Aceasta va previni scurgerea apei.
  lei0.00

  Pompa aditionala – MobyDick

  0
  Pompa submersibila MobyDick mareste efectiv puterea de spalare a sistemelor prin debitul de 1800l pe minut. Aceasta a fost proiectata si dezvoltata de catre FRUTIGER pentru utilizarea modulara. Datorita acestei pompe apa din circuitul inchis este recirculata si refolosita pentru mai multe cicluri de spalare.
  lei0.00

  Set duze – MobyDick

  0
  Setul special de duze ideal cu pompe suplimentare va elimina chiar si cel mai dificil sol aflat intre rotile duble ale camioanelor. Acest noroi lipicos prins intre rotile duble ale camioanelor se indeparteaza foarte usor cu aceste jeturi puternice. Pentru cerintele dumneavoastra, cat si pentru consultatii va asteptam in zona de contact.
  lei0.00

  Furtun cu lance si suport – MobyDick

  0
  Furtun cu lance si suport MobyDick pentru utilizarea ocazionala la spalatul vehiculelor.
  lei0.00

  Rezervor suplimentar – MobyDick

  0
   Rezervoarele MobyDick de reciclare sunt disponibile în diverse dimensiuni și modele. Acestea pot fi golite cu un excavator sau la cerere pot fi dotate cu sistem rulant de eliminare a noroiului.
  lei0.00

  Sistem dozare lichid floculant – MobyDick

  0
  Pentru a mentine claritatea apei, sistemul de dozare a agentului floculant injecteaza automat o cantitate prestabilita de lichid in apa colectata pentru reciclare.
  lei0.00

  Separator de ulei – MobyDick

  0
   Separatorul de ulei din otel inoxidabil poate fi montat in rezervorul de reciclare pentru a fi separat de apa.
  lei0.00

  Container izolat – MobyDick

  0
  Container izolat, incalzit pentru panoul de control dar si pentru sistemul de dozare a agentului floculant. Protejeaza echipamentul de inghet si vandalism.
  lei0.00

  Sisteme de protectie – MobyDick

  0
  Sisteme de protectie – MobyDick Balustrada galvanizata pentru rezervorul de recilare a apei si o scara de acces pentru pompa maresc siguranta personalului ce se ocupa de mentenanta.
  lei0.00

  Protectie anti-inghet – MobyDick

  0
  Protectie anti-inghet – MobyDick formata dintr-un cablu termic controlat prin termostat si un comutator ce poate fi reglat la intervale de timp pentru porni / opri sistemul de eliminare a noroiului (conveyor – banda rulanta transportatoare de material).
  lei0.00

  Sistem control trafic – MobyDick

  0
  Sistemul de control cu semafor si bariera va ofera posibilitatea de a gestiona in mod eficient intreaga capacitate a instalatiei MobyDick pentru a asigura o spalare optima a rotilor la camioane.
  lei0.00

  Sistem umectare si dezinfectie – MobyDick

  0
  Sistemul de umectare va ajuta la umidificarea prafului aflat pe camioanele de transport chiar la unitatea de spalare a rotilor.
  lei0.00

  Sistem pentru clatire si palare superioara – MobyDick

  0
  Sistemul pentru clatire MobyDick este format din duze montate pe fiecare parte a zonei de iesire pentru a mentine curatenia unitatii de spalare a unitatii de spalare a rotilor de camioane. Acest sistem suplimentar asigura indepartarea completa a tuturor particulelor prezente in urma spalarii de pe rotile vehiculelor. Impreuna cu sistemul de spalare cu jeturi … Citeste mai departe Sistem pentru clatire si palare superioara – MobyDick
  lei0.00

  Produse vizualizate recent

  Nu ai accesat inca nici un produs.