Curatare si eliminare noroi, utilaje pe senile, locomotive, tancuri

Curatare si eliminare noroi, utilaje pe senile, locomotive, tancuri

railed

Constructii solide pentru utilaje speciale

Utilajele pentru constructii, utilajele agricole, locomotivele si vagoanele, si vehiculele militare, se murdaresc in exces atunci cand sunt in functiune, ingreunand considerabil procesele de intretinere si reparatii.

Instalatia pentru eliminat noroiul MobyDick, rezolva aceasta problema cu usurinta

railed

Curatare utilaje constructii

Fiecare instalatie pentru eliminarea noroiului este adaptata individual la nevoile clientului. Design-ul instalatiei si a sistemului de reciclare al apei, depind in cea mai mare parte de tipul vehiculelor, numarul de vehicule ce va fi curatat zilnic si gradul de murdarie.

Pentru companiile unde este imperativa curatarea zilnica a utilajelor, o instalatie pentru eliminarea namolului MobyDick, este o investitie care merita, si se recupereaza intr-un timp scurt.

Curatare locomotive, vagoane si alte utilaje pe cai ferate

Acelasi lcuru care se intampla pe drumurile publice, se aplica si la caile ferate. Locomotivele si vagoanele trebuie curatate pentru a preveni contaminarea rutelor de transport.

Curatare vehicule militare

Reluarea activitatii, si a operatiunilor se face cu cea mai mica intarziere, dupa antrenamente sau alte operatiuni, atunci cand tancurile sau alte vehicule militare au fost grav murdarite de noroi sau ale impuritati.

Instalatia pentru eliminat noroiul MobyDick, face acest lucru posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.